Medaljebånd

Medaljebånd

Filter

Nullstill

Medaljebånd er ikke bare et tilbehør til medaljen

De er en viktig del av æresbevisningen som gir medaljen dens fulle verdi og betydning. Hos Direkte-Premier AS forstår vi dette og tilbyr et variert utvalg av medaljebånd som passer til alle typer medaljer og anledninger. Enten du trenger et kort medaljebånd for barn, et langt medaljebånd for voksne, eller et medaljebånd med overstykke for spesielle æresbevisninger, har vi det du trenger for å gjøre premieutdelingen din komplett og minneverdig.

Medaljebåndene kommer i forskjellige farger og lengder, slik at du kan tilpasse dem etter ditt arrangement eller din klubs farger. Prisene varierer fra 6,50 NOK til 32,00 NOK, noe som gjør det enkelt å finne en løsning som passer ditt budsjett uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Hvert bånd er designet for å være holdbart og presentabelt, slik at mottakerne kan bære sine medaljer med stolthet.

Medaljebånd fra Direkte-Premier AS er den perfekte måten å legge til en personlig touch på premiene dine. De viser mottakerne at du verdsetter deres innsats og prestasjoner, og de bidrar til å skape varige minner fra ditt arrangement. Vi garanterer at du blir fornøyd med våre produkter, og vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov.

Utforsk vårt utvalg av medaljebånd på Direkte-Premier AS og oppdag hvordan vi kan bidra til å gjøre ditt neste arrangement eller premieutdeling ekstra spesiell. Og mens du er her, hvorfor ikke ta en titt på vårt brede utvalg av medaljer og pokaler også? Med Direkte-Premier AS ved din side, er du garantert kvalitetsprodukter som anerkjenner og feirer suksess på best mulig måte.