Pokaler

Pokaler

Store og små pokaler i alle prisklasser. Pokaler er populære premier som passer til alle typer arrangement. Du kan få eget motiv på pokalene ved kjøp av minimum 20 stk, eller velge blant våre standard motiv.  Vi har stort utvalg i standard motiv til de fleste idrettsgrener.

Ledende norsk leverandør av pokaler

Med svært lang erfaring som leverandør av deltakerpremier, og med norsk lager og produksjon, er Direkte-Premier AS en trygg leverandør som leverer raskt - og på tiden. Her får du et stort utvalg av pokaler, en strømlinjeformet produksjon, lave priser og god kvalitet. Her får du kjøpt både billige pokaler og eksklusive pokaler som holder mål. 

Visste du at vi har vært fast leverandør av pokaler og deltakerpremier til Norway Cup i over 20 år? Det er én av mange lag og organisasjoner som handler fast hos oss, fordi vi leverer rette produkter til rett tid.

Ønsker du hjelp?
Dersom du ønsker hjelp til å finne ut hva dere bør bestille, og eventuelt hjelp med å bestille, så ta kontakt med vår kundeservice. Da får du snakke med mennesker som har veldig god greie på deltakerpremier og som kan gi deg gode råd og innspill, slik at du får best mulig resultat.

Pokal som gleder!

Disse utmerkelsene er perfekte for alle typer arrangementer og anledninger. Her får du små og store pokaler i alle prisklasser, design, med valgfritt idrettsmotiv fra de fleste idretter og muligheter for egen logo. I tillegg kan de produseres med ditt eget merke. Disse svært populære premiene er ideelle for sportseventer, akademiske konkurranser, bedriftsarrangementer mer mer.

Tilpassing: 
Her har du muligheten til å tilpasse mange av pokalene med eget motiv (ved kjøp av minimum 20 stk), egen tekst på sokkelen, samt velge blant et stort utvalg av standardmotiver til de fleste idrettsgrener. Du kan i de fleste tilfeller få gravert på linjer med egendefinert tekst, noe som er veldig populært.

Det er vanlig at vi kan levere de fleste pokaler i forskjellige høyder, og dermed er det også enkelt å lage graderte premier. 

Tips:
Til barnearrangement er det mest vanlig med små pokaler, som ofte passer med idrettslagets økonomi. Til arrangementer med voksne deltakere er det ofte større og gjerne også tre ulike størrelser til første-, andre- og tredjepremier. Ofte kan vi levere dem i gull og sølv, og eventuelt andre farger (se utvalg), i tillegg til andre versjoner du ser over her, 

Vi har delt utvalget opp i to hovedtyper:

  • Pokaler uten lokk: Disse er ideelle for å anerkjenne prestasjoner og suksesser i et mangfold av sammenhenger.
  • Pokaler med lokk: For de som søker det lille ekstra, tilbyr vi også pokaler med lokk. Disse legger til et element av eleganse og tradisjon til premieutdelingen.

I hver av disse kategoriene vil du finne både eksklusive og rimelige pokaler, der materialet kan variere fra modell til modell. Noen lages i stål, noen i messing, glass eller plast. Sokkel lages normalt i stein, kompositt/ plast.

Tilpassing med egen tekst og egne motiver

Direkte-Premier AS forstår viktigheten av personalisering og tilbyr derfor tilpasningsmuligheter som gravering og tilpassede merker. Dette gjør det mulig for deg som arrangører å legge til egen tekst, egen logo eller spesialtilpassede merker på pokalene, noe som gir en personlig touch og gjør premien enda mer minneverdig for mottakeren. I tillegg kan det være med på å øke følelsen av tilhørighet til laget.

Ønsker du mer informasjon om hva som kan gjøres så klikk inn på de pokaltypene du vurderer. Inne på produktsidene er det beskrevet godt hva som er mulig. Du kan også ta kontakt med kundeservice for å få hjelp til å finne den pokalen som passer ditt behov best.

Få hjelp med kjøp

Ønsker du innspill eller trenger hjelp til bestilling av pokal til ditt arrangement? Vårt team er her for å assistere deg! Her kan du få hjelp og vi forstår viktigheten av å finne den perfekte pokalen som matcher ditt arrangement og dine ønsker. 

Enten du har spørsmål om tilpasning, ønsker råd om valg av pokal, eller trenger hjelp gjennom bestillingsprosessen, er vårt vennlige kundeserviceteam klar til å støtte deg.

Du kan enkelt ta kontakt med oss via chat, ringe oss direkte på telefon, eller sende oss en epost. Uansett hvilken metode du foretrekker, kan du forvente rask og hjelpsom service i åpningstiden.

  • Chat: Tilgjengelig direkte på vår nettside for umiddelbare svar. Se chat-boble nede til høyre.
  • Telefon: Ring oss på 32817000 for personlig assistanse.
  • Epost: Send oss en epost til post@direkte-premier.no, og vi vil svare så snart som mulig.

Ikke nøl med å kontakte oss for alle dine spørsmål eller behov relatert til premier. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre ditt arrangement minneverdig!

Leveringstid og betaling

Vi har til enhver tid nesten alt på lager, og kan derfor levere premier på ganske kort varsel. Når det gjelder leveranse av pokaler så mottar vi bestillingen, kvalitetssikrer informasjonen og legger den til produksjon ganske raskt. Disse blir produsert i vår fabrikk i Drammen, og deretter pakket og sendt (med mindre henting er avtalt).

Ved leveranse på Østlandet kan premier normalt sett leveres med budbil samme dag som de forlater vår produksjon, mens i resten av landet så sender vi med Bring eller annen avtalt leveranse. Vi sender ut sporingsnummer for alle forsendelser.

Ordren kan betales av privatpersoner via Klarna eller kort, - eller via Klarna, kort eller faktura med 14 dagers betalingstid for organisasjon som er registrert hos oss. 

_____

Premiering som passer til alle slags arrangementer

Pokal har lenge vært et sentralt element i feiringen av prestasjoner og suksesser, ikke bare innen idrett, men også i en rekke andre sammenhenger. Grunnen til at folk bestiller pokaler til alle slags arrangementer ligger i den dype symbolske verdien disse æresbevisningene representerer. 

En pokal er ikke bare et fysisk objekt; den er et symbol på anerkjennelse, en markering av innsats, dedikasjon, og oppnådde prestasjoner. I tillegg kan de bygge opp under den gode følelsen av klubb-tilhørighet. Mange blander pokaler med statuetter, og noen ganger kan de være ganske like å se på. 

Tips: Andre populære premier og deltakerpremier er vårt utvalg av flotte medaljer, cup premier, trofeer og plaketter.

Skulle du trenge hjelp så ta kontakt med kundeservice som gladelig hjelper deg.

Vandrepokaler

De eksklusive pokalene passer veldig godt til vandrepokaler. Vandrepokaler er spesielle trofeer som tildeles vinnere av konkurranser, turneringer eller andre prestasjonsbaserte hendelser. I motsetning til vanlige pokaler, som vinnerne får beholde permanent, er vandrepokaler designet for å bli gitt videre fra en vinner til den neste. Dette betyr at en vandrepokal har en historie, ettersom den bærer navnene på tidligere vinnere, enten gravert direkte på pokalen eller på tilknyttede plaketter.

Hovedideen bak en vandrepokal er å skape en arv og stimulere konkurranse ved å oppmuntre deltakerne til å vinne pokalen flere ganger eller å etterfølge tidligere vinnere. Vandrepokaler brukes ofte i årlige sportsbegivenheter, skolekonkurranser, klubber og andre organisasjoner der konkurranser gjentas over tid. De tjener som et fysisk symbol på ære, prestasjon og tradisjon, og knytter sammen generasjoner av deltakere gjennom deres felles historie.