Ukens tilbud

Ukens tilbud

Filter

Nullstill
Honduras statuett 14 cm
Rabatt %
-25%
kr 36,00
Rabatt %
-30%
kr 196,00
Rabatt %
-40%
kr 419,40
Rabatt %
-20%
kr 26,40
Rabatt %
-20%
kr 32,80
Rabatt %
-20%
kr 144,00
Rabatt %
-20%
kr 37,60

Lang erfaring med deltakerpremier

Med svært lang erfaring som leverandør av deltakerpremier, og med norsk lager og produksjon, er Direkte-Premier AS en trygg leverandør som leverer raskt - og på tiden. 

Visste du at vi har vært fast leverandør av deltakerpremier til Norway Cup i over 20 år? Det er én av mange organisasjoner og lag som handler fast hos oss, fordi vi leverer rette produkter til rett tid.

Ønsker du hjelp?
Dersom du ønsker hjelp til å finne ut hva dere bør bestille, og eventuelt hjelp med å bestille, så ta kontakt med vår kundeservice. Da får du snakke med mennesker som har veldig god greie på deltakerpremier og som kan gi deg gode råd og innspill, slik at du får best mulig resultat.

Din fremste kilde til premier og utmerkelser for enhver anledning. Hver uke gir vi deg eksklusive tilbud på et bredt utvalg av våre mest populære produkter. Enten du er på utkikk etter den perfekte anerkjennelsen for enkeltprestasjoner, eller ønsker å hedre deltakere i et større arrangement, har vi noe som passer dine behov:

  • Statuetter: Utforsk utvalget av statuetter som dekker et bredt spekter av aktiviteter og interesser.
  • Pokaler: Se alle pokaler i varierte størrelser og design, ideelle for å skape et varig minne om suksess og prestasjon.
  • Medaljer: Kanskje den mest brukte deltakerpremien er medaljer.
  • Glassplaketter og vaser: En elegant måte å hedre prestasjoner på.
  • Krus: Våre krus med logo eller gravering er en praktisk og varig måte å minnes en spesiell anledning eller prestasjon.

Disse premiene og utmerkelsene er ikke bare begrenset til en type arrangement. De fungerer utmerket for en rekke sports- og fritidsaktiviteter, inkludert cup, ski-premier, fotball-premier, motorsport-premier, og mange andre typer arrangementer. Med vårt brede utvalg av tilbud, er du sikker på å finne den perfekte måten å anerkjenne og feire suksess, uansett anledning.

Ta en titt på våre ukentlige tilbud for å finne de beste prisene på høykvalitets premier og utmerkelser. Hos Direkte-Premier AS er vi dedikert til å hjelpe deg med å markere de spesielle øyeblikkene med stil og eleganse.