Trofeer

Trofeer

Store flotte trofeer. Gravering kan leveres på skilt på foten.

Filter

Nullstill

Når du trenger trofé til hendelse eller arrangement

Med en solid bakgrunn i å forsyne arrangementer med deltakerpremier, står Direkte-Premier AS ut som en pålitelig leverandør av trofeer i Norge, takket være deres norske lager og produksjonsfasiliteter. Dette sikrer rask levering som alltid er pålitelig og til rett tid.

Du kan velge fra et bredt spekter av trofeer, fra rimelige alternativer til mer eksklusive utgaver, alle preget av høy kvalitet og konkurransedyktige priser. 

Visste du at Norway Cup har samarbeidet med oss i over 20 år? Det vitner god leveringsdyktige, og konkurransedyktig priser. Blant annet har vil levert mange pokaler.

Trenger du veiledning?

Direkte-Premier tilbyr ekspertise gjennom sin kundeservice for de som trenger veiledning i valg av trofeer. Vårt team har dyptgående kunnskap om ulike premier og kan tilby verdifulle råd for å sikre at du finner det perfekte trofeet for ditt arrangement.

Trofeer som markerer prestasjoner

Trofeer er ideelle for et bredt spekter av hendelser, inkludert sport, akademiske konkurranser, og bedriftsarrangementer. Med muligheter for tilpasning, som gravering på sokkelen, kan arrangører gjøre hver premie unik og minneverdig. Trofeene kommer i forskjellige størrelser, noe som gjør det enkelt å differensiere mellom første-, andre-, og tredjeplass.

Personlig tilpasning

Direkte-Premier forstår viktigheten av personalisering og tilbyr muligheten for å legge til linjer med tekst. Noen trofeer har mer plass enn andre, så klikk deg inn på de ulike for å se.. Dette gjør at du kan legge til for eksempel et arrangementsnavn og dato eller år, samt legge til annen tekst, som forsterker premiens verdi og gjør den mer spesiell for mottakeren. I tillegg kan det skape større tilhørighet.

Støtte gjennom hele kjøpsprosessen

Hos oss møter du personersom er klare til å assistere med valg av trofeer, tilpasning, og bestillingsprosessen. Med flere kontaktmetoder tilgjengelig, inkludert chat, telefon, og e-post, er kundeservice alltid tilgjengelig for å tilby rask og effektiv hjelp.

Levering og betaling

Direkte-Premier har et stort lager som sikrer rask levering av trofeer. Vi tilbyr også forskjellige betalingsalternativer, inkludert Klarna og kortbetaling for alle, og faktura med 14 dagers betalingsfrist for registrerte organisasjoner.

Trofeer for enhver anledning

Trofeer fra Direkte-Premier er mer enn bare premier; de er symboler på anerkjennelse og prestasjon som styrker følelsen av tilhørighet til en klubb eller gruppe. Med et bredt utvalg tilgjengelig, er det enkelt å finne det perfekte trofeet for enhver hendelse, enten det er for barnearrangementer eller mer formelle voksenkonkurranser.

Direkte-Premier AS tilbyr et imponerende utvalg av store og flotte trofeer, med muligheter for gravering på skiltet på foten, som sikrer at hvert trofé kan tilpasses for å gjøre det unikt og personlig for mottakeren.