Vi er veldig stolt over å presentere vår nye nettbutikk!

Direkte-Premier AS har hatt nettbutikk i over 25 år, og er veldig stolt over å presentere vår nye nettbutikk! 

I en utfordrende tid hvor kundene våre dessverre har måttet utsette og avlyse arrangementer på grunn av pandemi, så har vi valgt å bruke tiden vår på å bygge opp en ny nettbutikk. Vi har gjort dette for å kunne gi noe tilbake til dere. Vi håper dere får god nytte av en mer brukervennlig og moderne nettbutikk, når dere er klar for nye innkjøp av premier. 

Alle kunder som har handlet hos oss tidligere, må nå registrere seg på nytt første gangen de benytter den nye nettbutikken. Dette gjelder kun første gang. Så neste gang dere legger inn en ordre, vil alle deres opplysninger ligge inne i systemet, og du vil da enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp - og komme deg raskere gjennom utsjekken i kassen.

Ny funksjonalitet

I denne nettbutikken har vi lagt mye ressurser i å gjøre bestillingene enklere for dere. Blant annet sørger vi for at du ikke trenger å laste opp logo flere ganger, hvis du skal bestille flere produkter på samme ordre, og ha samme logo brukt på alle produktene. Når du har konfigurert ett produkt og lastet opp en logo, vil du se i forhåndsvisning på neste produkt du konfigurerer, at logo hentes inn fra den forrige du lastet opp. Hvis du skulle ønske å laste opp en annen logo på produkt nummer to, så støttes selvfølgelig også dette. 

Visuelt har vi også gjort svært mye med denne nettbutikken. Det er enkelt for dere å navigere rundt i nettsiden, og det er lett å se forhåndsvisning av for eksempel alle tilgjengelige bånd til medaljer. 

Mobiltilpasset nettbutikk

Vi er også stolte over at våre nettsider nå er mer mobiltilpasset, for vi vet at flere og flere bruker mobil når de besøker nettsidene våre. 

Hva synes du?

Vi blir veldig takknemlig for både ris og ros, så send oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes om den nye nettbutikken. Deres meninger er viktige for oss!

Kontakt

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt med daglig leder Jørn-Inge Malmgård på en av følgende måter:

E-post: jim@direkte-premier.no
Tlf: + 47 913 86 481

Du kan også finne kontaktopplysninger til kundeservice her